• Deskundig en persoonlijk advies
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Goede garanties en service

Alleen het beste is voor ons goed genoeg

Als het om slapen gaat, is alleen het beste goed genoeg voor ons. Ventilerende materialen, rijke stoffen en innovatieve, duurzame veringen, ze vormen de basis van ieder Avek slaapsysteem. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Dat is voor ons een bewuste keuze. Hierdoor kunnen we het comfort en de duurzaamheid van al onze boxsprings, matrassen en bedden garanderen. De gehele productie van al onze slaapsystemen hebben we in eigen hand en huis.

Handgemaakte bedden en matrassen

Wij zijn een reeds jarenlang gevestigd familiebedrijf met een illustere koninklijke geschiedenis waar we dan ook erg trots op zijn. Al deze ervaring vind u dan ook terug in onze ontwerpen en vakmanschap om voor u het meest comfortabele bed te maken dat u ooit heeft gehad. Handgemaakt in onze eigen werkplaatsen in Buckinghamshire, vindt u onze matrassen en bedden in de meest luxueuze jachten, paleizen en hotels over de hele wereld, evenals in huizen zoals die van u.

Kasten op maat

Met Allure zet u elke woonruimte naar uw hand. Onze maatwerkkasten bieden volop opslagruimte en voegen zich naadloos naar uw huis. Allure biedt u een passende opstelling, of dat nu onder een schuin dak is, een kleine slaapkamer of op een smalle overloop. Voor de kasten van Allure is elke indeling te modelleren. De interieurs worden afgesloten met schuif- of draaideuren, al naar gelang de beschikbare ruimte. De kast is pas echt af met ons palet aan kleuren, woonstijlen en handige accessoires. Bij Rhetap Slapen krijgt u een vakkundig en persoonlijk advies.

Dauny

Dauny is een Zwitsers merkproduct van een uitstekende kwaliteit, waarvoor alleen het allerbeste materiaal wordt gebruikt. Dauny komt op een hoog niveau de wensen van alle klanten tegemoet. Bij Rhetap slapen geven wij u graag persoonlijk advies. Ieder mens beschikt over een hele persoonlijke slaapcultuur. Deze gedachte bepaalt tot op heden ook de product filosofie van Dauny

Dommelin

Dommelin is een Nederlands kwaliteitsmerk voor bedtextiel. Sinds 1975 maken ze zijdezacht en comfortabel bedtextiel. Er is een lijn van dekbedovertrekken tot en met kussenslopen die één geheel zijn en perfect bij elkaar passen. Onze slaapspecialisten bij Rhetap Slapen staan klaar om u te adviseren bij uw keuze voor nieuw bedtextiel van Dommelin! Kom langs bij onze showroom in Barneveld, zodat u de gehele Dommelin collectie kunt zien en ervaren.

Ducky Dons

Een oer-Hollands bedrijf, dat is Ducky Dons. In de twee moderne fabrieken worden alle dons en veren gewassen, gedroogd, gesorteerd en verwerkt tot kussens en dekbedden van de hoogste kwaliteit. Van hieruit vinden onze dekbedden en kussens hun weg naar vele tevreden klanten in Nederland, België en Duitsland. Bij Rhetap slapen geven wij u graag persoonlijk advies.

Formesse

Het begon met werkkleding. Daarmee werd de basis gelegd voor het familiebedrijf in het Zwarte Woud. In 1947 is Formesse opgericht om beddengoed en andere “bruidsschat” textielproducten te maken. Formesse was een van de eersten die gebruik maakte van hoeslakens met elastan en heeft daarmee een beslissende invloed op de huidige markt. Ondertussen staat de naam Formesse voor uitzonderlijk hoogwaardige en duurzame hoeslakens die perfect en kreukvrij op de matras liggen, zelfs de volgende ochtend.

Jonk

Sinds 1990 legt Gebroeders Jonk B.V. zich daar in een volledig gemoderniseerd bedrijfspand voornamelijk toe op de technisch hoogstaande productie van dekbedden, hoofdkussens en slaapzakken. Met als doelstelling het bieden van optimaal slaapcomfort heeft de firma door voortdurende innovatie en custom-made fabricage van deze producten naam verworven.

Kuiper & Kalkman

Sinds 2010 heeft Kuiper & Kalkman zich volledig gespecialiseerd in hoogwaardige producten gemaakt van zijde. Zijde is bij veel mensen bekend en geliefd, maar heeft een imago dat het duur is. Tegenwoordig is Kuiper en Kalkman een bedrijf dat door de hele Benelux levert aan de betere beddenspeciaalzaken en stoffenwinkels. Onze slaapspecialisten bij Rhetap Slapen staan klaar om u te adviseren bij uw keuze voor nieuw bedtextiel van Kuiper en Kalkman!

Lysdrap

Bij Lysdrap wordt de nadruk gelegd op edele stoffen, een eigenzinnig design en een zelf ontwikkeld confectie proces dat gebruik maakt van verschillende technieken. Lysdrap maakt dekbedovertrekken, slopen, lakens en hoeslakens. Onze slaapspecialisten bij Rhetap Slapen staan klaar om u te adviseren bij uw keuze voor nieuwe dekbedovertrek, sloop, laken en/of hoeslaken van Lysdrap!

Mahoton

Sinds 1984 is Mahoton leverancier van matrassen, bedbodems, kussens en bedtextiel door heel Nederland. Dit merk staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast staan ze open voor verbetering. Het is de passie van Mahoton om de wensen en ideeën van klanten om te zetten in producten. Onze slaapspecialisten bij Rhetap Slapen staan klaar om u te adviseren bij uw keuze voor nieuw matras, bodem, kussen of bedtextiel van Mahoton!

Polypreen

Bent u op zoek naar een Polypreen matras, topper, lattenbodem of boxspring? Dan bent u bij Rhetap aan het juiste adres. Al meer dan een halve eeuw biedt Polypreen slaapcomfort voor u. In al die jaren hebben specialisten zich elke dag ingezet voor Polypreen om hoogstaande producten te maken van de beste kwaliteit. Onze slaapspecialisten bij Rhetap Slapen staan klaar om u te adviseren bij uw keuze voor nieuwe matras, topper of boxspring van Polypreen!

Silvana

In 1983 werd op basis van wetenschappelijk onderzoek het eerste innovatieve hoofdkussen ontwikkeld: het Silvana Support hoofdkussen. Het Silvana Support kussen is tot op de dag van vandaag nog steeds het meest effectieve hoofdkussen met een ingebouwde neksteun. De laatste jaren is het Silvana assortiment flink gegroeid. Dit vooral om aan de verscheidenheid van wensen te kunnen voldoen.

1

Deskundig en persoonlijk advies

2

Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit

3

Goede garanties en service

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op