• Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Bezorging en montage van de bedden zonder extra kosten

Alleen het beste is voor ons goed genoeg

Als het om slapen gaat, is alleen het beste goed genoeg voor ons. Ventilerende materialen, rijke stoffen en innovatieve, duurzame veringen, ze vormen de basis van ieder Avek slaapsysteem. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Dat is voor ons een bewuste keuze. Hierdoor kunnen we het comfort en de duurzaamheid van al onze boxsprings, matrassen en bedden garanderen. De gehele productie van al onze slaapsystemen hebben we in eigen hand en huis.

Gemaakt om lang mee te gaan

Onze TEMPUR producten zijn getest om lang mee te gaan, zodat u elke nacht en jarenlang kunt genieten van uitstekende, compromisloze nachten. TEMPUR werd ontwikkeld door de NASA in de jaren ‘70 van de vorige eeuw om astronauten tijdens de lancering te beschermen en te ondersteunen. De slaap onderzoekers van TEMPUR beseften het potentieel van dit. Sindsdien maken we matrassen en kussens, met als doel de slaap van onze klanten wereldwijd te transformeren.

Handgemaakte bedden en matrassen

Wij zijn een reeds jarenlang gevestigd familiebedrijf met een illustere koninklijke geschiedenis waar we dan ook erg trots op zijn. Al deze ervaring vind u dan ook terug in onze ontwerpen en vakmanschap om voor u het meest comfortabele bed te maken dat u ooit heeft gehad. Handgemaakt in onze eigen werkplaatsen in Buckinghamshire, vindt u onze matrassen en bedden in de meest luxueuze jachten, paleizen en hotels over de hele wereld, evenals in huizen zoals die van u.

Kasten op maat

Met Allure zet u elke woonruimte naar uw hand. Onze maatwerkkasten bieden volop opslagruimte en voegen zich naadloos naar uw huis. Allure biedt u een passende opstelling, of dat nu onder een schuin dak is, een kleine slaapkamer of op een smalle overloop. Voor de kasten van Allure is elke indeling te modelleren. De interieurs worden afgesloten met schuif- of draaideuren, al naar gelang de beschikbare ruimte. De kast is pas echt af met ons palet aan kleuren, woonstijlen en handige accessoires. Bij Rhetap Slapen krijgt u een vakkundig en persoonlijk advies.

1

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

2

Deskundig advies

3

Gratis bezorgen en montage van de bdden

Kom naar onze [showroom]

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
13:30 – 17:30 uur
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op