• Deskundig en persoonlijk advies
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Goede garanties en service

Sinds 2010 heeft Kuiper & Kalkman zich volledig gespecialiseerd in hoogwaardige producten gemaakt van zijde. Zijde is bij veel mensen bekend en geliefd, maar heeft een imago dat het duur is. Tegenwoordig is Kuiper en Kalkman een bedrijf dat door de hele Benelux levert aan de betere beddenspeciaalzaken en stoffenwinkels. Onze slaapspecialisten bij Rhetap Slapen staan klaar om u te adviseren bij uw keuze voor nieuw bedtextiel van Kuiper en Kalkman! 

De zijdezachte producten

De keuze voor zijde is ingegeven door de unieke eigenschappen die zijde heeft. Zijde is van nature vocht- en warmteregulerend. Verder is zijde anti allergisch en licht van gewicht. Naast deze puur technische eigenschappen is zijde natuurlijk ook gewoon mooi en voelt prettig aan. In eerste instantie werden handgemaakte zijden dekbedden uit China geïmporteerd, maar al snel werd het pakket uitgebreid met zijden hoeslakens en kussenslopen. Vervolgens werd door middel van een agentschap van Lysdrap de collectie in luxe bedtextiel gecompleteerd.

De Kuiper en Kalkman collectie bij Rhetap

Bij Rhetap slapen is een ruim assortiment verkrijgbaar van dit hoogwaardige merk. We kijken naar uw persoonlijke slaapwensen en geven u deskundig advies. Kom langs bij onze showroom in Barneveld, zodat u de gehele collectie kunt zien en ervaren. 

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op