• Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Bezorging en montage van de bedden zonder extra kosten

Alleen het beste is voor ons goed genoeg

Sinds 1927 produceert Avek vanuit Fryslân hoogwaardige bedden en matrassen. Onze kennis en ervaring ontwikkelen zich al drie generaties lang. We maken alles zelf. Daarom kunnen we een optimaal slaapcomfort waarborgen. Jouw nachtrust is onze missie en daarom maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.

Gemaakt om lang mee te gaan

TEMPUR® reageert op uw lichaam – vanaf het moment dat u gaat liggen totdat u weer wakker wordt. TEMPUR® materiaal is visco-elastisch schuim van hoge dichtheid dat zich perfect aanpast aan de vorm, het gewicht en de temperatuur van uw lichaam voor comfort en ondersteuning gedurende de hele nacht.

Handgemaakte bedden en matrassen

Bij Hypnos nemen we onze verantwoordelijkheid en helpen u goed te slapen en beter wakker te worden. We werken met de beste natuurlijke materialen om comfortabele, stijlvolle bedden te creëren om uw gezondheid en welzijn te verbeteren. Ontdek een duurzaam ontworpen, milieuvriendelijk en op maat gemaakt bed en geniet van een ontspannen nachtrust.

Kasten op maat

Met Allure zet u elke woonruimte naar uw hand. Onze maatwerkkasten bieden volop opslagruimte en voegen zich naadloos naar uw huis. Allure biedt u een passende opstelling, of dat nu onder een schuin dak is, een kleine slaapkamer of op een smalle overloop. Bij Rhetap krijgt u een vakkundig en persoonlijk advies.

1

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit

2

Deskundig advies

3

Gratis bezorgen en montage van de bdden

Kom naar onze [showroom]

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
13:30 – 17:30 uur
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op