• Deskundig en persoonlijk advies
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Goede garanties en service

Rhetap: gerenommeerde beddenzaak in de buurt van Scherpenzeel

Op zoek naar een specialistische beddenwinkel in de buurt van Scherpenzeel? Dan bent u bij Rhetap aan het juiste adres!

✓ Rhetap heeft sinds 1997 een naam opgebouwd in Scherpenzeel en omstreken.
✓ Zo hebben veel van onze slaapexperts meer dan 20 jaar ervaring
✓ Wij verkopen uitsluitend A-merken zoals Hypnos en Avek. Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact op of bezoek onze showroom.

Binnen een kwartier te bereiken!

Vanuit Scherpenzeel is Rhetap goed te bereikbaar. Neem de Barneveldseweg richting Barneveld (N802). Vervolgens slaat u linksaf naar de Bievaerdseweg. U rijdt vervolgens langs de A30 richting een T-splitsing. Daar slaat u rechtsaf. Onder de snelweg door komt u opnieuw op een T-splitsing uit. Sla linksaf en rij vervolgens alsmaar rechtdoor. Rhetap vindt u vervolgens aan de rechterkant. Binnen een kwartier bent u in onze showroom!

Gerenommeerde merken bij Rhetap

Of u nou op zoek bent naar een kast, dekbed, bed of een andere accessoire van goede kwaliteit; dan bent u bij Rhetap aan het juiste adres.

Eén van onze A-merken is Hypnos. Hypnos verkoopt handgemaakte bedden van een hoog niveau. Zo kreeg het bedrijf in 2020 een onderscheiding voor de duurzame ontwikkeling en is het materiaal traceerbaar. Naast retailers levert Hypnos ook veel aan hotels, jachteigenaren en paleizen van over de hele wereld.

Verder verkopen wij ook dekbedden van Ducky Dons. Ducky Dons heeft dekbedden in verschillende warmteklassen en formaten. Daarnaast is het beddengoed 100% natuurlijk. Zo zijn de materialen Downpass gecertificeerd en is het goed afbreekbaar. Rhetap verkoopt veel verschillende Hypnos dekbedden. Kom gerust om te kijken welk dekbed u het meest aanspreekt!

Een perfecte matras

Bent u echt op zoek naar een matras die perfect bij jouw lichaam past? Misschien is het slapen ‘à la carte’ dan iets voor u! Rhetap heeft een meetsysteem dat precies kan achterhalen welke boxspring en matras bij u past.

Eerst wordt uw lichaam opgemeten. Vervolgens stelt de computer op basis van de gegevens een persoonlijk slaapsysteem samen. De bijhorende boxspring heeft drie losse compartimenten, die zijn afgesteld om het lichaam van de klant. In onze zaak hebben we vijftig verschillende combinaties, waardoor het lichaam de juiste ondersteuning krijgt.

Het is ook mogelijk om een matras op maat te laten maken. Hierdoor hoeft u niet meteen een nieuw bed aan te schaffen en zijn de compartimenten in het matras verwerkt. 

En wat als u na een tijdje van gewicht bent veranderd? Dan raden wij aan om na verloop van tijd onze showroom te bezoeken. Onze slaapexperts kunnen het systeem en de compartimenten voor u vervangen, zodat het matras weer bij u past.

Deskundige beddenspecialisten in Barneveld

Rhetap is gespecialiseerde beddenwinkel in Barneveld, dat sinds 1997 mensen op weg helpt naar hun droomhuis. In onze beddenzaak aan de Amersfoortseweg vindt u een breed aanbod aan matrassen, bedden, kussens, dekens en ander meubilair. Bij een bestelling betaalt u voor de bezorging en montage geen extra kosten! Zo willen wij het aanbod voor een breed publiek toegankelijk houden.

Heeft u vragen? Of zou u meer willen weten over Rhetap? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze interieurspecialisten.

Contact

Heeft u een vraag voor ons? Vul dan hiernaast het formulier in en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.