• Deskundig en persoonlijk advies
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Goede garanties en service

Alleen het beste is voor ons goed genoeg

Sinds 1927 produceert Avek vanuit Fryslân hoogwaardige bedden en matrassen. Onze kennis en ervaring ontwikkelen zich al drie generaties lang. We maken alles zelf. Daarom kunnen we een optimaal slaapcomfort waarborgen. Jouw nachtrust is onze missie en daarom maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.

Handgemaakte bedden en matrassen

Bij Hypnos nemen we onze verantwoordelijkheid en helpen u goed te slapen en beter wakker te worden. We werken met de beste natuurlijke materialen om comfortabele, stijlvolle bedden te creëren om uw gezondheid en welzijn te verbeteren. Ontdek een duurzaam ontworpen, milieuvriendelijk en op maat gemaakt bed en geniet van een ontspannen nachtrust.

Optimaal slaapcomfort met Polypreen

Al meer dan een halve eeuw biedt Polypreen slaapcomfort voor u. In al die jaren hebben specialisten zich elke dag ingezet voor Polypreen om hoogstaande producten te maken van de beste kwaliteit. Onze slaapspecialisten bij Rhetap Slapen staan klaar om u te adviseren bij uw keuze voor nieuwe matras, topper of boxspring van Polypreen!

Uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs

Sinds 1984 is Mahoton leverancier van matrassen, bedbodems, kussens en bedtextiel door heel Nederland. Dit merk staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast staan ze open voor verbetering. Het is de passie van Mahoton om de wensen en ideeën van klanten om te zetten in producten.

1

Deskundig en persoonlijk advies

2

Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit

3

Goede garanties en service

Kom naar onze [showroom]

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op