• Deskundig en persoonlijk advies
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Goede garanties en service

Rhetap: dé gespecialiseerde beddenzaak in Barneveld

Rhetap is een speciaalzaak, gericht op woon- en slaapartikelen. Onze beddenwinkel is gevestigd aan de Amersfoortsestraat in Barneveld. Al meer dan 20 jaar hebben wij kennis en ervaring in bedden en slapen. Door een hecht team van interieurspecialisten zijn wij in Barneveld een begrip geworden in matrassen, bedden en andere meubilair.

Bereikbaarheid van Rhetap vanuit Barneveld

Rhetap Slapen Amersfoortseweg 35 in Barneveld

Beddenzaak Rhetap is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Rhetap vindt u vlakbij Barneveld-centrum. Woont u in Barneveld-Noord? Volg dan de Gasthuisstraat richting het centrum. Volg de weg dan tot aan de rotonde. Rhetap ligt op de kruising van de Gasthuisstraat en de Plantagelaan, vlakbij de Jumbo.

Komt u vanuit Barneveld-Zuid? Beddenwinkel Rhetap is in dat geval goed bereikbaar via de Lunterseweg en de Plantagelaan. Op de Lunterseweg neemt u de rotonde links naar de Van Dompselaerstraat. Sla vervolgens weer linksaf en volg de weg richting de Jumbo. U komt Rhetap dan vanzelf tegen!

Op weg naar een mooiere slaapkamer

Een bed bepaalt voor een groot deel hoe u de volgende dag presteert. Daarom vinden wij het ontzettend belangrijk om u aan het juiste bed te helpen. In onze showroom in Barneveld vindt u een groot assortiment aan bedden, matrassen, boxsprings, kussens, dekens en ander meubilair. Onze specialisten achterhalen precies wat u wilt, zodat wij een goed beeld krijgen wat bij u past. Vervolgens maken wij de keuze voor u makkelijker, door de bedden te laten zien die bij uw wens aansluiten.

Gerenommeerde merken bij Rhetap

In onze beddenzaak in Barneveld vindt u gerenommeerde merken. Denk bijvoorbeeld aan merken als Avek en Hypnos. Avek is een echt Fries familiebedrijf, opgericht door Roelf Kolk. In zijn winkel kreeg hij veel vraag naar bedden op maat. Hij besloot vervolgens bedden op maat te maken. Zo is Avek ontstaan: een nuchter, innovatief bedrijf, waar echte vakmensen werken. 

Ondertussen is het bedrijf overgenomen door de kleinzonen Roelf en Roel Kok. Het bedrijf is nog steeds aan het groeien. De bedden worden ook buiten Nederland verkocht.

Avek is een merk dat goed bij Rhetap aansluit: een innovatief familiebedrijf, dat gestaag aan het groeien is.

Een goede aansluiting bij de rest van het interieur

Wanneer u uw bed uitzoekt willen wij wel hebben dat het goed bij de rest van het interieur aansluit. Wat voor vloer heeft uw slaapkamer? En welke kleuren komen vaak terug? Wat is de woonstijl? Dit zijn allemaal dingen om rekening mee te houden. Van een landelijke stijl tot aan Scandinavisch; Rhetap heeft een breed aanbod aan bedden in Barneveld. 

Onze specialisten helpen u graag bij het maken van een keuze. Neem bijvoorbeeld foto’s mee, zodat we een goed beeld van uw woning krijgen. Zo kunnen wij u optimaal helpen!

Sfeer proeven

Rhetap heeft verschillende soorten bedden op voorraad. De onderstaande foto’s geeft u alvast een beeld van de verschillende stijlen:

Deskundige beddenspecialisten in Barneveld

Rhetap is gespecialiseerde beddenwinkel in Barneveld, dat sinds 1997 mensen op weg helpt naar hun droomhuis. In onze beddenzaak aan de Amersfoorsteweg vindt u een breed aanbod aan matrassen, bedden, kussens, dekens en ander meubilair. Bij een bestelling betaalt u voor de bezorging en montage geen extra kosten! Zo willen wij het aanbod voor een breed publiek toegankelijk houden.

Heeft u vragen? Of zou u meer willen weten over Rhetap? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze interieurspecialisten.