• Deskundig en persoonlijk advies
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Goede garanties en service

Rhetap: de specialistische beddenzaak vlakbij Lunteren

Woont u in regio Lunteren en bent u op zoek naar een beddenzaak? Rhetap Slapen is dan binnen 10 minuten te bereiken! Wij zijn een gespecialiseerde slaapwinkel met populaire merken in het assortiment. Lees op deze pagina hoe wij te werk gaan en wat u van Rhetap kunt verwachten.

Zo helpen wij u aan een betere nachtrust

In de showroom vindt u een groot assortiment aan bedden, boxsprings, ledikanten, lattenbodems en andere slaapproducten.

Van een landelijke inrichting tot aan Scandinavisch; Rhetap Slapen heeft een breed assortiment aan slaapproducten. Daarom helpen wij u graag op weg! Onder het genot van een kop koffie stellen wij een aantal vragen, om zo alvast een goed beeld te krijgen:

  • Kunt u goed slapen? En hoe ligt het huidige matras?
  • Hoe slaapt u ‘s avonds? Op uw rug of op uw zij?
  • Hoe groot mag het bed zijn?
  • Wat is uw budget?
  • Heeft u al een idee wat voor matras u zou willen? Denk bijvoorbeeld aan de lengte en het gewicht, maar ook of u veel transpireert.

Vervolgens is het tijd om te gaan proefliggen! Daarbij is het belangrijk om te liggen, zoals u thuis ook doet. Onze specialisten vertellen u daarbij de belangrijkste informatie, zodat u er al snel achter komt of het bed wat voor u is. We laten u net zoveel bedden uitproberen, totdat u er één heeft gevonden, die u echt lekker vindt liggen.

De topmerken in de showroom

Rhetap Slapen heeft een aantal gerenommeerde merken in het assortiment. Voorbeelden van kwaliteitsmerken zijn Avek, Hypnos en Ducky Dons.

Ducky Dons is bijvoorbeeld een écht Nederlands bedrijf. De kussenfabrikant heeft in Ermelo een eigen productielijn. Daar worden de veren gewassen, gedroogd en gesorteerd, om vervolgens op transport te gaan Belgische, Duitse en Nederlandse meubelzaken.

Het bedrijf bestaat meer dan 60 jaar. Momenteel is Ducky Dons de marktleider in dekbedden en kussens.

Ducky Dons past goed bij Rhetap, omdat zij kwalitatieve slaapproducten leveren. Ook vinden zij verantwoord ondernemen belangrijk. Zo worden de dekbedden lokaal gefabriceerd en zijn de producten gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard (RDS). In onze showroom vindt u daarom veel verschillende Ducky Donsproducten.

Beddenwinkel Rhetap vanuit Lunteren goed te bereiken

Als u op zoekt bent naar een beddenwinkel in Lunteren, dan is Rhetap goed te bereiken! Binnen 10 minuten bent u al in de showroom.

Hoe kunt u het beste naar Rhetap rijden? 

Vanuit het centrum van Lunteren rijdt u eerst op de Dorpsstraat. Volg de weg en rijdt langs de sportvelden. Houd vervolgens links aan en rijd een aantal kilometer op de Barneveldseweg. U rijdt bijvoorbeeld langs de gereformeerde kerk en de Jumbo. De weg gaat over op de Lunterseweg. 

Op de tweede en de derde rotonde blijft u rechtdoor rijden. Bij de volgende rotonde neemt u de derde afslag naar de Van Dompselaerstraat. Rijd deze uit tot aan de volgende rotonde. Neem opnieuw de derde afslag en blijf vervolgens rechtdoor rijden. Bij de tweede rotonde neemt u de eerste afslag en sla daarna direct links af. Bij Parkeerterrein Rozenhof kunt u uw auto parkeren.

Garantie bij Rhetap

Rhetap is CBW gecertificeerd. Dit betekent dat u goed in uw recht staat! Het certificaat is een bewijs dat wij aan een aantal strenge voorwaarden doen, zoals in de aanbetaling, annulering, levertijd en garantie. Zo bent u goed verzekerd!

2 belangrijke voorwaarden bij Rhetap:

  • U krijgt minimaal 2 jaar garantie op uw aankoop;
  • Rhetap levert service op maat en biedt goede slaapproducten aan. Komen wij er onverhoopt niet uit? In het uiterste geval zou u dan gebruik kunnen maken van een onafhankelijke geschillenregeling. Zo krijgt u altijd een passende oplossing.

Bent u op zoek naar een beddenzaak in Lunteren? Kom dan inspiratie doen bij Rhetap Slapen. Onze interieurspecialisten helpen u op weg om uw ideale bed, kast, matras, ledikant of boxspring te vinden.

Na een aankoop willen wij u zoveel mogelijk ontzorgen. Zo betaalt u niets extra’s voor de bezorging of de montage!! Ook geven wij u minimaal 2 jaar de garantie, zodat u met zekerheid een goede aankoop doet.

Heeft u vragen? Of zou u meer willen weten over Rhetap? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze interieurspecialisten.

Kom langs in onze sfeervolle showroom

Showroom Barneveld
Maak een afspraak voor persoonlijk advies
Rhetap Barneveld
Rhetap showroom Barneveld persoonlijk advies

Kom naar onze showroom

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op en ontvang vrijblijvend advies