• Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Bezorging en montage van de bedden zonder extra kosten

Rhetap: de specialistische beddenzaak vlakbij Lunteren

Bent u op zoek naar een beddenzaak vlakbij Lunteren? Van Scandinavisch tot aan landelijk, in onze showroom vindt u een gevarieerd assortiment aan bedden. Vanuit Lunteren is Rhetap binnen tien minuten bereikbaar!

Zo helpen wij u aan een betere nachtrust

In de showroom vindt u een groot assortiment aan bedden, boxsprings, ledikanten, lattenbodems en andere slaapproducten.

Door het grote aanbod is het niet makkelijk om het juiste slaapproduct te vinden. Om een goed beeld te krijgen, stellen wij vooraf een aantal vragen, zoals:

  • Kunt u goed slapen? Hoe ligt het huidige matras?
  • Hoe slaapt u ‘s avonds? Op uw rug of op uw zij?
  • Hoe groot mag het bed zijn?
  • Wat is uw budget?
  • Wat voor type matras wenst u? Hierbij hebben wij het over uw lengte en gewicht, maar ook over of u veel transpireert.

Onder het genot van een kop koffie willen wij precies achterhalen wat u nodig heeft. Vervolgens gaan wij bij ons in de winkel proefliggen. Neem de houding aan zoals u thuis ook slaapt. Zo weet u al snel of dit bed voor u de beste keuze is.

We proberen net zoveel bedden uit, totdat u de ideale bed heeft gevonden. Heeft u een vraag? Of wilt u meer weten over het bed? Dan kunt u alle vragen aan onze specialisten stellen.

De topmerken in de showroom

Rhetap Slapen heeft een aantal gerenommeerde merken in het assortiment. Voorbeelden van kwaliteitsmerken zijn Avek, Hypnos en Ducky Dons.

Ducky Dons is bijvoorbeeld een écht Nederlands bedrijf. Het bedrijf heeft in Ermelo een eigen productielijn, waar de veren worden gewassen, gedroogd en gesorteerd. Vervolgens worden de dekens en kussens geëxporteerd naar landen als België, Engeland en Duitsland.

Mede dankzij de 60 jaar aan ervaring is Ducky Dons marktleider geworden in dekbedden en kussens.

Rhetap heeft meer dan tien verschillende merken. Onze specialisten kijken vooral of het merk goed bij Rhetap aansluit. Ducky Dons is een mooi voorbeeld van een merk, dat bij Rhetap goed past: een kwaliteitsmerk, waarbij de producten uit de regio komen.

Beddenwinkel Rhetap vanuit Lunteren goed te bereiken

Beddenzaak Rhetap is vanuit Lunteren zeer goed te bereiken. Binnen 10 minuten bent u al in de showroom.

Hoe kunt u het beste naar Rhetap rijden? Volg eerst de Dorpsstraat richting de sportvelden. Bij de rotonde pakt u de tweede afslag naar de Barneveldseweg. Ga op de drie volgende rotondes rechtdoor. De Barneveldseweg gaat vervolgens over op de Lunterseweg. 

Bij de vierde rotonde gaat u linksaf naar de Van Dompselaerstraat. Bij de eerstvolgende rotonde gaat u weer links. Vervolgens blijft u rechtdoor rijden, totdat u een rotonde tegenkomt met een stoel. Vervolgens ziet u de showroom vanzelf.

Garantie bij Rhetap

Rhetap is CBW gecertificeerd. Dit betekent dat wij strenge algemene voorwaarden hanteren, zodat u goed in uw recht staat. Bij een aankoop voldoet Rhetap aan een aantal strenge voorwaarden, zoals over de aanbetaling, annulering, levertijd en garantie. 

Zo bent u bij uw aankoop goed verzekerd!

2 belangrijke voorwaarden bij Rhetap:

  • U krijgt minimaal 2 jaar garantie op uw aankoop;
  • Bij Rhetap willen wij u een optimaal slaapproduct bieden. Komen wij er onverhoopt niet uit? In het uiterste geval kunt u dan gebruik maken van een onafhankelijke geschillenregeling, die u altijd een passende oplossing biedt.

Rhetap is een beddenzaak, op tien minuten rijden van Lunteren. Onze specialisten helpen u op weg om uw ideale bed, kast, matras, ledikant, boxspring of ander slaapproduct te vinden. 

Na een aankoop willen wij u zoveel mogelijk ontzorgen. Zo betaalt u voor de bezorging en montage geen extra kosten! Ook geven wij u minimaal 2 jaar de garantie, zodat u met zekerheid een goede aankoop doet.

Heeft u vragen? Of zou u meer willen weten over Rhetap? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze interieurspecialisten.