• Deskundig en persoonlijk advies
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Goede garanties en service

Rhetap: Een gespecialiseerde beddenzaak vlakbij Kootwijkerbroek

Rhetap Slapen is sinds 1997 een begrip in regio Kootwijkerbroek:

✓ In de loop der jaren hebben wij veel vaste klanten opgebouwd, die persoonlijk advies willen.
✓ Onze slaapexperts hebben meer dan 20 jaar ervaring
✓ Binnen een kwartier van Kootwijkerbroek

Wilt u graag persoonlijk advies en u laten adviseren door onze ervaren slaapexperts? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze slaapspecialisten zijn van dinsdag tot en met vrijdag bereikbaar om alle vragen te beantwoorden.

Bereikbaarheid van Rhetap vanuit Kootwijkerbroek

Als u op zoek bent naar een beddenwinkel in Kootwijkerbroek, dan is Rhetap zeker goed te bereiken! Vanuit het centrum volgt u de Kosterijwegen en de Essenerweg richting de Wesselseweg (N800). Vervolgens rijdt u een stuk rechtdoor, totdat u in Barneveld bent.

Zodra u op de Lunterseweg bent, vervolgt u de weg en neemt u bij de eerstvolgende rotonde de eerste afslag naar de Van Dompselaerstraat. Bij de volgende rotonde neemt u de derde afslag naar de Bouwheerstraat. Rijd daarna rechtdoor en u ziet Rhetap vanzelf aan de rechterkant!

Gerenommeerde merken bij Rhetap

Rhetap werkt samen met een aantal gerenommeerde merken. De meeste merken zijn ambachtelijke (familie)bedrijven, die kwaliteitsproducten leveren van duurzaam materiaal.

Hypnos

Eén van de merken, die wij verkopen, is Hypnos. Hypnos maakt sinds 1904 bedden en staat bekend om zijn royale afdeklaag en hoogwaardige pocketveren. Hypnos verkoopt bedden die 100% traceerbaar zijn. Zo komt de wol uitsluitend uit Engeland. Verder is het katoen duurzaam geproduceerd. Deze natuurlijke materialen helpen jou bij het reguleren van lichaamstemperatuur. 

Rhetap heeft veel verschillende bedden van Hypnos in het assortiment. Kom ze gerust bij ons uitproberen!

Avek

Avek is een Fries merk, dat al sinds 1927 bestaat. Eigenaar Roelf Kok kreeg in de jaren dertig veel vraag naar bedden op maat en zo ontstond het idee om een bed op maat te maken. 

Tegenwoordig heeft Avek een breed aanbod van verschillende bedden. Zo bepaalt u zelf welke maat, hardheid en ontwerp bij u past. Bij Rhetap kunt u kiezen uit veel verschillende bedden van Avek. Kom gerust langs voor advies en ervaar het comfort!

Verder denken dan alleen het bed

Rhetap Slapen is meer dan een beddenspeciaalzaak. Wij vinden het belangrijk dat u uw nachtrust zo comfortabel mogelijk is. Zo hebben wij de ‘Slapen à la carte’. Met ‘à la carte’ stellen wij uw bed precies samen op basis van uw eigen lichaam. 

Eerst wordt het lichaam van de klant opgemeten. Vervolgens stelt de computer op basis van uw afmetingen een persoonlijke slaapsysteem samen, precies afgestemd op het lichaam van de klant. 

Bij Rhetap kan u kiezen uit vijftig verschillende matrascombinaties. Het bed bestaat uit drie verschillende compartimenten, die gewisseld kunnen worden. Het matras zorgt direct voor de juiste ondersteuning, waardoor u niet meer op zoek hoeft naar de best passende bodem.

Tot slot gaat u proefliggen. Met behulp van negen motoren neemt het bed direct de juiste vorm aan. Verandert u van gewicht of vorm? Dan is het altijd mogelijk om de modules te vervangen. Wij raden aan om regelmatig te komen proefliggen, zodat u altijd uw ideale matras behoudt.

Deskundige beddenspecialisten in Barneveld

Rhetap is gespecialiseerde beddenwinkel in Barneveld, dat sinds 1997 mensen op weg helpt naar hun droomhuis. In onze beddenzaak aan de Amersfoorsteweg vindt u een breed aanbod aan matrassen, bedden, kussens, dekens en ander meubilair. Bij een bestelling betaalt u voor de bezorging en montage geen extra kosten! Zo willen wij het aanbod voor een breed publiek toegankelijk houden.

Heeft u vragen? Of zou u meer willen weten over Rhetap? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze interieurspecialisten.

Contact

Heeft u een vraag voor ons? Vul dan hiernaast het formulier in en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.