• Deskundig en persoonlijk advies
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Goede garanties en service

Zwitsers slaapcomfort van Dauny

Dauny is een Zwitsers merkproduct van een uitstekende kwaliteit, waarvoor alleen het allerbeste materiaal wordt gebruikt. Dauny komt op een hoog niveau de wensen van alle klanten tegemoet. Bij Rhetap slapen geven wij u graag persoonlijk advies. Ieder mens beschikt over een hele persoonlijke slaapcultuur. Deze gedachte bepaalt tot op heden ook de product filosofie van Dauny

Donzige slaapproducten van Hollandse kwaliteit

en oer-Hollands bedrijf, dat is Ducky Dons. In de twee moderne fabrieken worden alle dons en veren gewassen, gedroogd, gesorteerd en verwerkt tot kussens en dekbedden van de hoogste kwaliteit. Van hieruit vinden onze dekbedden en kussens hun weg naar vele tevreden klanten in Nederland, België en Duitsland. Bij Rhetap slapen geven wij u graag persoonlijk advies.

Modern slaapcomfort van Jonk

Sinds 1990 legt Gebroeders Jonk B.V. zich daar in een volledig gemoderniseerd bedrijfspand voornamelijk toe op de technisch hoogstaande productie van dekbedden, hoofdkussens en slaapzakken. Met als doelstelling het bieden van optimaal slaapcomfort heeft de firma door voortdurende innovatie en custom-made fabricage van deze producten naam verworven.

Modern aanbod van zijde bedtextiel

Sinds 2010 heeft Kuiper & Kalkman zich volledig gespecialiseerd in hoogwaardige producten gemaakt van zijde. Zijde is bij veel mensen bekend en geliefd, maar heeft een imago dat het duur is. Tegenwoordig is Kuiper en Kalkman een bedrijf dat door de hele Benelux levert aan de betere beddenspeciaalzaken en stoffenwinkels.

1

Deskundig en persoonlijk advies

2

Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit

3

Goede garanties en service

Kom naar onze [showroom]

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op