• Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Bezorging en montage van de bedden zonder extra kosten

‘Wie goed geslapen heeft, geniet van zijn leven’. Dat is de slogan van Dauny, een echt familiebedrijf sinds 1921. Dauny is een Zwitsers merkproduct van een uitstekende kwaliteit, waarvoor alleen het allerbeste materiaal wordt gebruikt. Dauny komt op een hoog niveau de wensen van alle klanten tegemoet. Bij Rhetap slapen geven wij u graag persoonlijk advies.

Dekbedden en kussens van Zwitserse kwaliteit

In het fabricatiebedrijf worden de donzen dekbedden en veren kussens van uitstekende kwaliteit gefabriceerd. Dat begint al bij een zorgvuldige selectie van het dons, want voor een dekbed van topkwaliteit is alleen het beste goed genoeg: bijzonder groot vlokkig Europees ganzendons, geen dons dat bij levende dieren wordt geplukt. De kwaliteit en hygiënische zuiverheid van het dons wordt in hun eigen laboratorium voortdurend onderzocht.

Voor iedereen het juiste dekbed en kussen

Zo verschillend mensen zijn, zo verschillend zijn ook hun slaapbehoeften. Want ieder mens beschikt over een hele persoonlijke slaapcultuur. Deze gedachte bepaalt tot op heden ook de  productfilosofie van Dauny. Bij Rhetap Slapen kijken we graag naar uw persoonlijke slaapwensen en geven u deskundig advies. Kom naar onze showroom in Barneveld en ervaar onze collectie van Dauny.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
13:30 – 17:30 uur
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op