• Deskundig en persoonlijk advies
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Goede garanties en service

In 1983 werd op basis van wetenschappelijk onderzoek het eerste innovatieve hoofdkussen ontwikkeld: het Silvana Support hoofdkussen. Het Silvana Support kussen is tot op de dag van vandaag nog steeds het meest effectieve hoofdkussen met een ingebouwde neksteun. De laatste jaren is het Silvana assortiment flink gegroeid. Dit vooral om aan de verscheidenheid van wensen te kunnen voldoen. 

Een dekbed en een hoofdkussen voor ieder type slaper

Silvana gelooft dat met een persoonlijke kussen- en dekbedkeuze iedereen lekker kan slapen en daardoor de dag vol nieuwe energie kan beginnen. Omdat elk persoon anders is, verlangt ieder persoon naar een ander een hoofdkussen en een dekbed. Silvana doet er daarom alles aan om haar hoofdkussens en dekbedden nog beter aan te laten sluiten bij deze individuele wensen. 

4 seizoenen dekbedden van Silvana

Als je twijfelt over de juiste dikte oftewel warmteklasse van een dekbed kun je kiezen voor een 4-seizoenen dekbed. Deze dekbedden bestaan namelijk uit 2 delen: een zomerdekbed en een lente-/herfstdekbed. Zoals de naam al aangeeft is het zomerdekbed geschikt voor de zomermaanden. In het Silvana assortiment vind je 4-seizoenen dekbedden met verschillende vulmaterialen.

Silvana bij Rhetap slapen

Silvana heeft de laatste jaren een prominente naam verworven binnen de ontwikkeling en productie van Silvana dekbedden. Ze beschikken over een ruim assortiment die verkrijgbaar is bij Rhetap. We kijken naar uw persoonlijke slaapwensen en geven u deskundig advies. Op de pagina beddenwinkel in Barneveld leest u meer over de bereikbaarheid en waar wij voor staan. Kom naar onze showroom en ervaar onze collectie dekbedden en hoofdkussens van Silvana.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op