• Deskundig en persoonlijk advies
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Goede garanties en service

Rhetap is een gerenommeerde beddenwinkel vlakbij Leusden. In ons assortiment vindt u onze kwalitatief goede bedden, boxsprings, ledikanten, dekbedden en andere slaapproducten.

✓ Binnen 20 minuten van Leusden
✓ Zo hebben wij slaapexperts met meer dan 30 jaar ervaring
✓ Wij verkopenuitsluitend A-merken, zoals Avek en Hypnos.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom in Barneveld.

Bereikbaarheid van Rhetap vanuit Leusden

Beddenzaak Rhetap is vanuit Leusden goed te bereiken! We raden aan om de auto te nemen, omdat u daarmee een half uur bespaart.

Volg eerst de Asschaterweg richting Achterveld. Vervolgens volgt u de borden naar Barneveld en rijdt u via de Achterveldseweg naar Barneveld.

Daarna komt u bij een T-splitsing. U slaat linksaf naar de Plantagelaan. Rijd deze weg uit, waardoor u Rhetap vanzelf aan de linkerkant tegenkomt!

Gerenommeerde merken bij Rhetap

Rhetap Slapen verkoopt veel kwalitatief goede merken. De meeste merken hebben tientallen jaren ervaring en werken met uitsluitend duurzame materialen.

Eén van onze topmerken is Dommelin. Dommelin is een Nederlands textielmerk, dat zijdezacht en comfortabele dekbedden verkoopt. De producten van Dommelin gaan over het algemeen lang mee en zijn tijdloos, waardoor ze een tijd lang bij u bed blijft passen. 

Rhetap heeft veel verschillende overtrekken van Dommelin. Kies bijvoorbeeld voor de vele effen kleuren of voor de bloemenprint. Kom langs in onze showroom. Onze interieurspecialisten helpen jou aan uw ideale overtrek.

En andere topper is Avek. Avek is een Fries merk, dat al sinds 1927 bestaat. De oprichter Roelf Kok kreeg in de jaren dertig en veertig veel vraag naar op maat gemaakte bedden. De bedden worden nog steeds in Surhuisterveen gemaakt door specialisten met tientallen jaren ervaring. Rhetap heeft veel verschillende bedden van Avek in het assortiment. Bepaal zelf welke afmeting, kussen en design bij jou past. Onze interieurspecialisten staan klaar om u aan uw ideale bed te helpen.

Een goede aansluiting bij de rest van het interieur

Rhetap Slapen is meer dan een beddenzaak. Onze interieurspecialisten helpen jou aan een bed die ook goed bij de rest van het interieur past. 

Bij Rhetap werken veel verschillende interieurspecialisten die met u meedenken. Daarnaast hebben we geavanceerde software, waardoor u direct ziet of het bed goed bij de rest van het interieur past.

Deskundige beddenspecialisten in Barneveld

Rhetap is gespecialiseerde beddenwinkel in Barneveld, dat sinds 1997 mensen op weg helpt naar hun droomhuis. In onze beddenzaak aan de Amersfoorsteweg vindt u een breed aanbod aan matrassen, bedden, kussens, dekens en ander meubilair. Bij een bestelling betaalt u voor de bezorging en montage geen extra kosten! Zo willen wij het aanbod voor een breed publiek toegankelijk houden.

Heeft u vragen? Of zou u meer willen weten over Rhetap? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze interieurspecialisten.

Contact

Heeft u een vraag voor ons? Vul dan hiernaast het formulier in en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.