• Deskundig en persoonlijk advies
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Goede garanties en service

Een oer-Hollands bedrijf, dat is Ducky Dons. In de twee moderne fabrieken worden alle dons en veren gewassen, gedroogd, gesorteerd en verwerkt tot kussens en dekbedden van de hoogste kwaliteit. Van hieruit vinden onze dekbedden en kussens hun weg naar vele tevreden klanten in Nederland, België en Duitsland. Bij Rhetap slapen geven wij u graag persoonlijk advies.

Kwaliteit, comfort en duurzaam

Ducky dons verkoopt alleen producten die voldoen aan de strengste Europese normen. Al de dekbedden zijn dan ook voorzien van diverse keurmerken die de kwaliteit waarborgen. Daarnaast biedt dit topmerk een collectie mooie en hoogwaardige dekbedden in diverse warmteklassen en formaten, geschikt voor iedereen op elk moment. Door dons en veren als vulling voor dekbedden te gebruiken hoeft het niet te worden weggegooid. Dons en veren zijn daarnaast biologisch afbreekbaar en zijn van alle vulmaterialen het minst belastend voor het milieu. 

Ducky Dons bij Rhetap slapen

Ducky Dons is een marktleider in dekbedden en kussens. Lang voordat het donzen dekbed populair werd in Nederland, verwerkte ze al dons en veren voor de buitenlandse markt. Zodoende hebben inmiddels meer dan 60 jaar ervaring en kennis op het gebied van dekbedden en hoofdkussens. Ook beschikken ze over een ruim assortiment die verkrijgbaar is bij Rhetap. We kijken naar uw persoonlijke slaapwensen en geven u deskundig advies. Kom naar onze showroom in Barneveld, of neem contact met ons op en ervaar onze collectie van Ducky Dons.

Rhetap showroom Barneveld
Showroom Rhetap Slapen Barneveld

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op