• Deskundig en persoonlijk advies
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Goede garanties en service

Sinds 1990 legt Gebroeders Jonk B.V. zich daar in een volledig gemoderniseerd bedrijfspand voornamelijk toe op de technisch hoogstaande productie van dekbedden, hoofdkussens en slaapzakken. Met als doelstelling het bieden van optimaal slaapcomfort heeft de firma door voortdurende innovatie en custom-made fabricage van deze producten naam verworven.

Gecontroleerde kwaliteit

Gebroeders Jonk gebruikt voor hun producten uitsluitend hoogwaardige materialen. De samenstelling van de vulling vindt in eigen huis plaats. Dit gebeurt door vakmensen met jarenlange ervaring en liefde voor het product. Ook bij de eindafwerking staat bewaking van de kwaliteit centraal. Elk product wordt met de grootste zorg gemaakt en nauwgezet gecontroleerd voordat het de fabriek in Volendam verlaat. Op een dekbed of een slaapzak van dit merk zit dan ook vijf jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten.

Keurmerken van Jonk

De producten van Jonk voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het product proces wordt zorgvuldig gecontroleerd en getest. De hoge standaard eisen die zij hanteren zijn terug te zien in de onderstaande keurmerken die aan de producten zijn bevestigd. Mens, dier en milieu staan centraal. Bij Rhetap Slapen kijken we naar uw persoonlijke slaapwensen en geven u deskundig advies. Kom naar onze showroom in Barneveld, of neem contact met ons op en ervaar onze collectie van Jonk.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op