• Deskundig en persoonlijk advies
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Goede garanties en service

Sinds 1904 maakt Hypnos al bedden en matrassen en dat maakt ze één van de oudste beddenmakers van Europa. Ieder matras wordt nog met de hand gestikt. De royale afdeklaag van natuurlijke materialen in combinatie met hoogwaardige pocketveren geven de matrassen een hoog slaapcomfort. Onze slaapspecialisten bij Rhetap Slapen staan klaar om u te adviseren bij uw keuze voor een nieuw matras of een nieuwe boxspring van Hypnos! Kom langs bij onze showroom in Barneveld, zodat u de gehele Hypnos collectie kunt zien en ervaren.

Kwaliteit matrassen 

De matrassen van Hypnos slapen zeer comfortabel en hebben een lange levensduur. Dit top merk houdt zich vast aan deze belangrijke waardes: vakmanschap, kwaliteit en eersteklas service. Bij Rhetap Slapen vindt u de Affinity Serie, met Affinity Wool matrassen, Affinity Silk matrassen en Affinity Cashmere matrassen. Dat betekent voldoende keuze, en zit er voor ieder wat wils tussen!

Rhetap slapen Barneveld Hypnos bedden

Vochtregulerende kwaliteiten van Hypnos matrassen

De matrassen hebben een groot vochtregulerend vermogen. Dat komt door het gebruik van natuurlijke materialen. Hypnos matrassen zijn gemaakt van de mooiste natuurlijke en duurzame materialen, zoals schapenwol, maar ook luxere natuurlijke materialen, zoals cashmere, alpaca, paardenhaar en zijde. De natuurlijke materialen dragen bij aan het actief reguleren van de lichaamstemperatuur. Naast het vochtregulerende vermogen, heeft het natuurlijke materiaal ook een ander groot voordeel, namelijk een lange levensduur. Wilt u de matrassen eens uitproberen? Kom dan langs bij onze showroom en laat u adviseren door onze slaapspecialisten.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op