• Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Bezorging en montage van de bedden zonder extra kosten

Sinds 1904 maakt Hypnos al bedden en matrassen en dat maakt ze één van de oudste beddenmakers van Europa. Ieder matras van Hypnos wordt nog met de hand gestikt. De royale afdeklaag van natuurlijke materialen in combinatie met hoogwaardige pocketveren geven de Hypnos matrassen een hoog slaapcomfort. Onze slaapspecialisten bij Rhetap Slapen staan klaar om u te adviseren bij uw keuze voor een nieuw matras of een nieuwe boxspring van Hypnos! Kom langs bij onze showroom in Barneveld, zodat u de gehele Hypnos collectie kunt zien en ervaren.

Kwaliteit matrassen van Hypnos 

De matrassen van Hypnos slapen zeer comfortabel en hebben een lange levensduur. Hypnos houdt zich vast aan deze belangrijke waardes: vakmanschap, kwaliteit en eersteklas service. Bij Rhetap Slapen vindt u de Affinity Serie van Hypnos, met Affinity Wool matrassen, Affinity Silk matrassen en Affinity Cashmere matrassen. Wilt u de matrassen van Hypnos uitproberen? Kom dan langs bij onze showroom in Barneveld en laat u adviseren door onze slaapspecialisten.

Vochtregulerende kwaliteiten van Hypnos matrassen

De matrassen van Hypnos hebben een groot vochtregulerend vermogen. Dat komt door het gebruik van natuurlijke materialen. Hypnos matrassen zijn gemaakt van de mooiste natuurlijke en duurzame materialen, zoals schapenwol, maar ook luxere natuurlijke materialen, zoals cashmere, alpaca, paardenhaar en zijde. De natuurlijke materialen dragen bij aan het actief reguleren van de lichaamstemperatuur. Naast het vochtregulerende vermogen, heeft het natuurlijke materiaal ook een ander groot voordeel, namelijk een lange levensduur. Wilt u de matrassen van Hypnos uitproberen? Kom dan langs bij onze showroom en laat u adviseren door onze slaapspecialisten.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
13:30 – 17:30 uur
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op