• Deskundig en persoonlijk advies
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Goede garanties en service

Bent u op zoek naar een Polypreen matras, topper, lattenbodem of boxspring? Dan bent u bij Rhetap aan het juiste adres. Al meer dan een halve eeuw biedt Polypreen slaapcomfort voor u. In al die jaren hebben specialisten zich elke dag ingezet voor Polypreen om hoogstaande producten te maken van de beste kwaliteit. Onze slaapspecialisten bij Rhetap Slapen staan klaar om u te adviseren bij uw keuze voor nieuwe matras, topper of boxspring! Kom langs bij onze showroom in Barneveld, zodat u de gehele collectie kunt zien en proberen.

Diverse matrassen voor ultiem slaapcomfort

Polypreen is een merk waarbij de wensen van de klant voorop staan. De collectie matrassen van Polypreen varieert van polyesther, koudschuim, bonellvering tot pocketveringmatrassen. Polyether matrassen bieden een aangenaam ligcomfort. De kwaliteit van deze matrassen wordt bepaald door het gewicht van het schuim. Hoe hoger het schuimgewicht, hoe duurzamer het matras. Koudschuim matrassen bieden een zeer hoog comfort en zijn zeer veerkrachtig. Door profielen aan te brengen in het schuim kan de ligkwaliteit verder geoptimaliseerd worden. Bonellveringmatras (ook wel binnenveringmatras genoemd) is opgebouwd uit stalen veren. Door de stalen veren ontstaat er een open interieur, dat zorgt voor een ventilerend vermogen. Pocketveringmatrassen bestaan uit honderden veren die elk apart verpakt zijn. Hierdoor ontstaat er een optimale verdeling van de drukpunten. Bij Rhetap zijn de verschillende matrassen verkrijgbaar, het is maar net wat u fijn vindt. 

De Polypreen collectie bij Rhetap

Polypreen is uitgegroeid tot een volwaardige speler in de beddingsector. Ze beschikken over een ruim assortiment die verkrijgbaar is bij Rhetap. We kijken naar uw persoonlijke slaapwensen en geven u deskundig advies. Kom naar onze showroom in Barneveld en ervaar onze collectie boxsprings en matrassen van Polypreen.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op