• Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Bezorging en montage van de bedden zonder extra kosten

Bent u op zoek naar een Polypreen matras, topper, lattenbodem of boxspring? Dan bent u bij Rhetap aan het juiste adres. Al meer dan een halve eeuw biedt Polypreen slaapcomfort voor u. In al die jaren hebben specialisten zich elke dag ingezet voor Polypreen om hoogstaande producten te maken van de beste kwaliteit. Onze slaapspecialisten bij Rhetap Slapen staan klaar om u te adviseren bij uw keuze voor nieuwe matras, topper of boxspring van Polypreen! Kom langs bij onze showroom in Barneveld, zodat u de gehele Polypreen collectie kunt zien en proberen.

Diverse matrassen voor ultiem slaapcomfort

Polypreen is een merk waarbij de wensen van de klant voorop staan. De collectie matrassen van Polypreen varieert van polyesther, koudschuim, bonellvering tot pocketveringmatrassen. Polyether matrassen bieden een aangenaam ligcomfort. De kwaliteit van deze matrassen wordt bepaald door het gewicht van het schuim. Hoe hoger het schuimgewicht, hoe duurzamer het matras. Koudschuim matrassen bieden een zeer hoog comfort en zijn zeer veerkrachtig. Door profielen aan te brengen in het schuim kan de ligkwaliteit verder geoptimaliseerd worden. Bonellveringmatras (ook wel binnenveringmatras genoemd) is opgebouwd uit stalen veren. Door de stalen veren ontstaat er een open interieur, dat zorgt voor een ventilerend vermogen. Pocketveringmatrassen van Polypreen bestaan uit honderden veren die elk apart verpakt zijn. Hierdoor ontstaat er een optimale verdeling van de drukpunten. Bij Rhetap zijn de verschillende matrassen verkrijgbaar, het is maar net wat u fijn vindt. 

De Polypreen collectie bij Rhetap

Polypreen is uitgegroeid tot een volwaardige speler in de beddingsector. Ze beschikken over een ruim assortiment die verkrijgbaar is bij Rhetap. We kijken naar uw persoonlijke slaapwensen en geven u deskundig advies. Kom naar onze showroom in Barneveld en ervaar onze collectie boxsprings en matrassen van Polypreen.

Allure schuifdeurkasten op maat

Een kast met een schuifdeur biedt vele voordelen. Een schuifdeur is ruimtebesparend en staat stijlvol in uw interieur. Een Allure schuifdeur op maat wordt uit één of meerdere vlakken opgebouwd. Door de keuze uit verschillende decors zoals hout-, glas- of spiegel opties stelt u een persoonlijke combinatie samen die past bij uw smaak en interieur. Zowel een gefreesde schuifdeuren als schuifdeuren met aluminium frame zijn mogelijk. Bij Rhetap adviseren wij u graag over de mogelijkheden van een schuifdeurkast in uw interieur.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
13:30 – 17:30 uur
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op