• Deskundig en persoonlijk advies
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Goede garanties en service

Sinds 1984 is Mahoton leverancier van matrassen, bedbodems, kussens en bedtextiel door heel Nederland. Dit merk staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast staan ze open voor verbetering. Het is de passie van Mahoton om de wensen en ideeën van klanten om te zetten in producten. Onze slaapspecialisten bij Rhetap Slapen staan klaar om u te adviseren bij uw keuze voor nieuw matras, bodem, kussen of bedtextiel! Kom langs bij onze showroom in Barneveld, zodat u de gehele Mahoton collectie kunt zien en ervaren. 

Mahoton 100% natuurrubber matrassen en kussens

Mahoton heeft de beschikking over deze zeer hoogwaardige Europees geproduceerde kwaliteit natuurrubber. De collectie matrassen en hoofdkussens bestaan uit minimaal 85% hevea melk van de hevea brasiliensis en ca. 15% natuurlijke, corrigerende en vulkaniserende additieven. Deze worden samengebracht tot het eindproduct rubber. Door alle puur natuurlijke ingrediënten mag Mahoton spreken over een unieke 100% natuurrubber.

Reflexion, Emotion en Infusion

Dat zijn de namen van de drie lattenbodems in het assortiment van Mahoton. De Emotion bestaat uit 28 latten. De Emotion kan als vlakke en als elektrisch verstelbare bodem geleverd worden. De Infusion gaat een stapje verder qua comfort en verstelmogelijkheden. Elke lathouder is verstelbaar in een harde of softe stand. Ten slotte is er de Reflexion: deze lattenbodem kan persoonlijk op lichaamsgewicht en lichaamsvorm worden ingesteld. Alle lathouders zijn verstelbaar in soft of hard, daarnaast kunnen voeten, knieën, lumbale en nek zones in vijf standen in hoogte worden versteld. 

Ontdek de collectie bij Rhetap

Bij Rhetap is een ruim assortiment verkrijgbaar van Mahoton. We kijken naar uw persoonlijke slaapwensen en geven u deskundig advies. Kom naar onze showroom in Barneveld en ervaar onze collectie matrassen en kussens van Polypreen.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op