• Deskundig en persoonlijk advies
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Goede garanties en service

Bent u op zoek naar een (kleding)kast op maat? Bij Rhetap slapen werken wij met Allure kasten. De Allure maatkasten bieden volop opslagruimte, of dat nu op een schuin dak is, een kleine slaapkamer of op een smalle overloop. Met de Allure interieur kasten zet u iedere woonruimte naar uw hand. De kasten worden volledig op maat gemaakt en ontworpen en geproduceerd in Nederland. Bij Rhetap slapen bieden wij vakkundig en persoonlijk advies. Kom langs bij onze showroom en wij informeren u over de mogelijkheden. 

Allure schuifdeurkasten op maat

Een kast met een schuifdeur biedt vele voordelen. Een schuifdeur is ruimtebesparend en staat stijlvol in uw interieur. Een Allure schuifdeur op maat wordt uit één of meerdere vlakken opgebouwd. Door de keuze uit verschillende decors zoals hout-, glas- of spiegel opties stelt u een persoonlijke combinatie samen die past bij uw smaak en interieur. Zowel een gefreesde schuifdeuren als schuifdeuren met aluminium frame zijn mogelijk. Bij Rhetap adviseren wij u graag over de mogelijkheden van een schuifdeurkast in uw interieur.

Inloopkasten passend in uw interieur

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw inloopkast? Bij Rhetap helpen wij uw inloopkast te realiseren. Heeft u de mogelijkheid om een gedeelte van uw kamer vrij te maken voor een grote kast of heeft u een kamer over? Een inloopkast, ook wel een walkin closet genoemd, biedt veel ruimte voor het opbergen van uw kleding, reiskoffers en schoenen. Uw droomkast kunnen we in 3D op de computer uittekenen, zodat de inloopkast geheel voldoet aan uw wensen. Kom langs en graag bespreken wij de mogelijkheden. 

Allure kasten op maat bij Rhetap

Naast schuifdeurkasten en inloopkasten is het bij Rhetap ook mogelijk om wasmachinekasten en draaideurkasten op maat te maken. Het is maar net welke wens u heeft. Van design tot montage: wij helpen van het ontwerpen tot het in elkaar zetten van de kasten. We adviseren u graag over alle mogelijkheden en daarom nodigen wij u uit om de showroom te bezoeken. Onze collega’s staan voor u klaar om u te adviseren.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op