• Deskundig en persoonlijk advies
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Goede garanties en service

Het begon met werkkleding. Daarmee werd de basis gelegd voor het familiebedrijf in het Zwarte Woud. In 1947 is Formesse opgericht om beddengoed en andere “bruidsschat” textielproducten te maken. Formesse was een van de eersten die gebruik maakte van hoeslakens met elastan en heeft daarmee een beslissende invloed op de huidige markt. Ondertussen staat de naam Formesse voor uitzonderlijk hoogwaardige en duurzame hoeslakens die perfect en kreukvrij op de matras liggen, zelfs de volgende ochtend.

De producten van Formesse

Er is meer dan alleen hoeslakens. Hoewel de kern van het bedrijf nog steeds de productie van hoeslakens is. moeten we bijvoorbeeld niet de prachtige kussenslopen vergeten. Alle producten, die geleidelijk zijn toegevoegd aan het assortiment, worden met volle overtuiging verkocht.  

Bella Donna hoeslakens 

De Bella Donna Jersey hoeslakens van Formesse staan alom bekend vanwege het feit dat het hoeslaken prachtig strak blijft liggen op uw matras. Bij het opstaan oogt het hoeslaken onbeslapen! De Bella Donna hoeslakens hebben daarbij een erg duurzaam karakter door het gebruik van de hoogwaardigste, veredelde en getwiste garens van langvezelig katoen met toepassing van Aloë Vera en zijdeproteïne. Aloë Vera en zijdeproteïne geven de hoeslakens het zijdeachtige gevoel en de mooie glans. Tevens is het hoeslaken pillingvrij en kleurecht. 

De Formesse collectie bij Rhetap

Bij Rhetap slapen is een ruim assortiment verkrijgbaar van Formesse. We kijken naar uw persoonlijke slaapwensen en geven u deskundig advies. Op onze pagina gericht op bedden in Barneveld lees u meer over de bereikbaarheid en wat u van Rhetap Slapen kunt verwachten.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op