• Deskundig en persoonlijk advies
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Goede garanties en service

Bij Lysdrap wordt de nadruk gelegd op edele stoffen, een eigenzinnig design en een zelf ontwikkeld confectie proces dat gebruik maakt van verschillende technieken. Lysdrap maakt dekbedovertrekken, slopen, lakens en hoeslakens. Onze slaapspecialisten bij Rhetap Slapen staan klaar om u te adviseren bij uw keuze voor nieuwe dekbedovertrek, sloop, laken en/of hoeslaken van Lysdrap! 

Gebruik van uitzonderlijke kwaliteit

Lysdrap gebruikt luxe perkal vanwege de uitzonderlijke kwaliteit. Alle lysdrap collecties worden in eigen atelier geproduceerd door een groep van gespecialiseerde medewerkers met als doel de wensen van de kritische klant te vervullen. Lysdrap doet niet mee aan massaproductie. Door het uitbrengen van eigentijdse collecties en tegelijkertijd gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige stoffen met een perfecte afwerking, behoren ze tot de beste van Europa. 

Passie voor kleur

Elk jaar wordt het kleurenspectrum van de collectie weer vernieuwd. Ook heeft Lysdrap elk seizoen een aantal jacquards in de collectie. Lysdrap heeft de opdracht gegeven om enkele eigenzinnige jacquards ontwikkelen in Italië, die het verhaal van de drang tot reizen vertellen in een kleurenwaaier van blauw tot karamel, met hier en daar zelfs een groen-beige accent, dikwijls met een opvallende verandering, zodat het dekbed als het ware tot leven komt en nog sterker de nadruk legt op het dessin. Bij Rhetap Slapen kijken we naar uw persoonlijke slaapwensen en geven u deskundig advies. Kom naar onze showroom in Barneveld en ervaar onze collectie van Lysdrap. 

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op