• Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit
  • Deskundig advies
  • Bezorging en montage van de bedden zonder extra kosten

Dommelin is een Nederlands kwaliteitsmerk voor bedtextiel. Sinds 1975 maken ze zijdezacht en comfortabel bedtextiel. Er is een lijn van dekbedovertrekken tot en met kussenslopen die één geheel zijn en perfect bij elkaar passen. Onze slaapspecialisten bij Rhetap Slapen staan klaar om u te adviseren bij uw keuze voor nieuw bedtextiel van Dommelin! Kom langs bij onze showroom in Barneveld, zodat u de gehele Dommelin collectie kunt zien en ervaren.

De dekbedovertrekken van Dommelin 

De collectie van Dommelin kenmerkt zich door het tijdloze karakter en hoogwaardige stoffen. Als groothandel in kwalitatief bedtextiel weet Dommelin wat u als klant wilt. Ze bieden een tijdloze collectie van hoogwaardige en exclusieve producten. Deze stoffen bieden u een groot slaapcomfort. Als het gaat over een mooi dessin, gebruiksgemak of speciale wensen over maatvoering en afwerking, Dommelin biedt de juiste service om hiervoor een oplossing aan te kunnen dragen.

Meer dan dekbedovertrekken

Wist u dat Dommelin nog veel meer producten voor de slaapkamer in de collectie heeft? Denk aan lakens, moltons, hoeslakens, dekens en plaids en spreien. Door de zeer brede opzet van de hele collectie kunt u de verschillende producten moeiteloos met elkaar combineren. U weet altijd zeker dat al het Dommelin textiel in uw slaapkamer optimaal op elkaar is afgestemd, zowel in stijl als kleur en materiaal. 

De voordelen van Dommelin

Dommelin heeft een ongekend brede en diepe collectie bedtextiel van de hoogste kwaliteit. Er is een ontzettend brede keus aan kleur- en maat combinaties. Er is zelfs maatwerk mogelijk voor dekbedovertreksets, hoeslakens en andere Dommelin producten. Veel producten zijn op voorraad en leverbaar. Bij Rhetap Slapen kijken we naar uw persoonlijke slaapwensen en geven u deskundig advies. Kom naar onze showroom in Barneveld en ervaar onze collectie van Dommelin.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
13:30 – 17:30 uur
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op