• Deskundig en persoonlijk advies
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Goede garanties en service

Bent u op zoek naar een bed, boxspring, matras of bedbodem van Avek? Bij Rhetap Slapen hebben wij een ruim assortiment slaapproducten van Avek. Het toonaangevende Nederlandse merk produceert bedden en boxsprings van hoogwaardige kwaliteit sinds 1927. Onze slaapspecialisten bij Rhetap Slapen staan klaar om u te adviseren bij uw keuze voor nieuwe matras, bed of boxspring van Avek! Kom langs bij onze showroom in Barneveld, zodat u de gehele Avek collectie kunt zien en ervaren. 

Avek boxsprings

Al meer dan 90 jaar heeft Avek ervaring in lekker slapen. Het Frieslandse merk produceert hoogwaardige bedden en matrassen. De Avek boxsprings zijn erg populair door hun bijzondere comfort eigenschappen. Een boxspring bed bestaat meestal uit drie lagen. De basis is de boxspring zelf, het matras komt daar bovenop en het topmatras zorgt voor een extra comfortabele laag. Bij Rhetap Slapen hebben wij verschillende Avek boxspring programma’s, namelijk: 1927, Ljocht, Simmer en Noflik. Ieder programma beschikt over andere kwaliteiten, waardoor u altijd een Avek bed vindt dat bij u past. 

Pocketvering matrassen van Avek

De pocketvering matrassen van Avek kenmerken zich door een goede ventilatie en het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen. Wanneer u ventilatie in uw matras erg belangrijk vindt, kan een pocketvering matras goed bij u passen. Het pocketmatras heeft veel open ruimtes in en rondom de pockets, wat zorgt voor een goede afvoer en verdamping van lichaamsvocht. Een pocketvering matras werkt optimaal in combinatie met een boxspring bedbodem. Elk matras is verkrijgbaar in verschillende hardheden, veringen en ondersteuningsmogelijkheden. Bij Rhetap Slapen hebben wij een breed assortiment matrassen met pocketvering en geven u graag persoonlijk advies. 

Spiraalbodems uit de Avek collectie

De spiraalbodems van Avek zijn veerkrachtig en duurzaam. In het assortiment hebben wij twee spiraalbodem programma’s in het assortiment, namelijk de Integra en de InVenta. De bodems hebben een dwarsgespannen netwerk met een open structuur. Hierdoor kunnen de bedbodems voor meer dan 85 procent vrij ademen. Bij Rhetap Slapen kijken we naar uw persoonlijke slaapwensen en geven u deskundig advies. Kom naar onze showroom in Barneveld en ervaar onze collectie boxsprings en matrassen van Avek.

Kom naar onze showroom

Kom onze producten eens in de winkel bekijken, hieronder vindt u de openingstijden van onze showroom
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 17:30 uur
Woensdag
09:30 – 17:30 uur
Donderdag
09:30 – 17:30 uur
Vrijdag
09:30 – 21:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Neem contact op