• Deskundig en persoonlijk advies
  • Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit
  • Goede garanties en service

Rhetap Slapen werkt met veel gerenommeerde merken samen. Eén van onze partners, waar wij heel trots op zijn, is Hypnos. In dit artikel leest u waarom wij graag met hen samenwerken en wat u van Hypnos kunt verwachten.

Over Hypnos

Hypnos is een klassieke Britse beddenfabrikant, die al meer dan 100 jaar bestaat. Het bedrijf is al decennia in familiebezit. Momenteel staat de vijfde generatie aan het roer. Hypnos staat bekend om zijn handgemaakte pocketspringbedden. Deze bedden worden nog steeds met de hand gemaakt!

Hypnos staat bekend om zijn comfortabele bedden. Het bedrijf werkt veel samen met interieurdesigners en hoteleigenaren om het beste resultaat te kunnen leveren. 

Daarnaast zijn de bedden op een duurzame wijze gefabriceerd. Zo hebben de bedden aan verschillende duurzaamheidskeurmerken en werkt het bedrijf ook samen met duurzame iniatiaven.

Hypnos is in de loop van de tijd erg succesvol geweest in de verkoop van de matrassen. Sinds 1929 levert Hypnos al bedden aan het Britse koningshuis. Hypnos is de enige leverancier ter wereld, die de slaapkamers van Buckingham Palace, Windsor Castle en Kensington Palace mag inrichten. Dat zegt eigenlijk al genoeg!

Waarom werken wij graag samen met Hypnos?

De reden is eigenlijk vrij simpel: de kwaliteit van de Hypnos matrassen is namelijk erg goed! Niet alleen omdat het bedrijf samenwerkt met het Britse koningshuis, maar ook omdat wij regelmatig positieve reacties van onze klanten ontvangen!

Bij Hypnos bent u dus verzekerd van een goed bed. Zo krijgt u 10 jaar garantie op het bed. De makers van Hypnos Beds hebben er dus zeker vertrouwen in dat de kwaliteit goed blijft!

Verder zijn de matrassen van Hypnos duurzaam geproduceerd. Zo heeft het bedrijf de ‘modern slavery statement’ ondertekend en geven zij duidelijk aan dat uitbuiting en andere bijbehorende praktijken niet binnen het bedrijf voorkomen.

De prijzen van Hypnos

Wellicht vraagt u zich af: Hoeveel ben ik kwijt voor een matras of een compleet nieuw bed? 

Het is lastig om daar antwoord op te geven, want het gaat hier echt om maatwerk. De prijzen zijn onder andere afhankelijk van hoe u uw matras opgebouwd wilt hebben, of u ook een compleet bed wilt en wat voor extra accessoires u erbij wilt hebben. 

Om verrassingen of onduidelijkheden te voorkomen, raden wij aan om even contact op te nemen met één van onze slaapspecialisten. De meeste slaapspecialisten werken al een lange tijd met Hypnos samen, waardoor wij u een goede prijsinschatting kunnen geven.

Ontvang vrijblijvend een prijsinschatting

Een gegarandeerd goede nachtrust door de specialisten van Rhetap Slapen

De slaapspecialisten van Rhetap Slapen helpen u gegarandeerd aan een goede nachtrust! Zo werken wij uitsluitend met kwalitatieve merken als Hypnos en Avek. Rhetap heeft een breed assortiment aan bedden, boxsprings en ledikanten, waardoor de kans groot is dat er iets tussen zit dat bij u past.

Veel van onze slaapspecialisten hebben meer dan 10 jaar ervaring in het samenstellen van het juiste bed. In de tussentijd hebben wij veel klanten geholpen aan een goed Hypnos bed.

En wilt u uw bed volledig op maat samenstellen? Misschien is slapen à la carte dan wat voor u! Zo kunnen wij precies bepalen welk bed bij uw behoefte past. 

Breng dus gerust een bezoekje aan onze showroom, of neem contact op met één van onze slaapspecialisten.

Ontvang vrijblijvend advies van één van onze specialisten